Groene kamerplanten

Kerstboom eruit, kamerplant erin

Groene planten in jouw huis

Na de feestdagen wordt de kerstboom opgeruimd, maar wat doe je met de lege plek die je kerstboom achterlaat? Zet een paar mooie grote kamerplanten in huis! Naast dat deze kamerplanten de ruimte opvullen leveren groene planten in huis nog véél meer voordelen. Groene planten in huis brengen ons een gevoel van ontspanning, een betere luchtkwaliteit en productiviteit en het is bewezen dat ze een stress verlagend effect hebben op mensen. Niet gek dat de term ‘plantfulness’ dus steeds vaker gebruikt wordt: een flinke dosis groen draagt bij aan jouw welzijn.

Groene planten maken van je huis een Urban Jungle. Met de juiste plant kun je een statement maken in je huis waar je waarschijnlijk veel complimenten over zult krijgen. Houd met de keuze voor de plant rekening met jouw woonstijl. De Yucca is een stoere plant die bijvoorbeeld past bij een industrieel interieur. De Monstera is met zijn grote ronde bladeren ook echt een eye-catcher in een dit interieur type.

Verzorging

Groene kamerplanten zijn makkelijk in onderhoud, je hebt dus echt geen groene vingers nodig! De planten houden van een lichte plek in huis, maar geen volle zon. Eens in de twee weken een scheutje water is voor deze sterke planten genoeg. 
De groene kamerplanten zijn vanaf 06-01-2021 in de actie. 

Bron: Mooiwatplantendoen.nl

Kwekers Trots maakt gebruik van analytische cookies en vergelijkbare technieken om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Check ons cookiebeleid.