Kamerplanten

Goed voornemen geniet van een nieuwe prachtplant!

Het laatste restje naalden valt op de grond als je de kerstboom na een maand van warmte en gezelligheid de deur uitzet. Opeens voelt je huis leeg en saai. Maar dit is goed nieuws! Het creëert bij uitstek een nieuw shopmoment. Kerstboom eruit, kamerplant erin. Welkom 2020!

GROENE RUSTPUNTEN

Naast die fijne uitstraling, laten planten je één voelen met de natuur. Ze zijn er altijd voor je, als groene rustpunten in een steeds snellere wereld. Laten zich niet gek maken door de waan van de dag, maar doen steady waar ze goed in zijn. Je kunt ze dus ook zien als zen-voorbeelden. Geef je groene stressverlagers een slokje, maak voor jezelf ook een kopje thee en geniet samen van de stilte.

Met deze grote kamerplanten creëer je in een handomdraai een groene oase. Het is bewezen dat kamerplanten de stress verlagen en de lucht in huis zuiveren. Deze groene vrienden zijn ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Bron: Mooiwatplantendoen.nl

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Kwekers Trots maakt gebruik van analytische cookies en vergelijkbare technieken om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Check ons cookiebeleid.