Ontdooi de diepvriesspinazie en laat het deeg ontdooien.
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de taartvormpjes in met boter.
Bekleed ieder vormpje met een plakje deeg en verwijder het deeg wat over de rand uit komt.
Prik met een vork gaatjes in de bodem en bestrooi met paneermeel.
Klop het ei los met de spinazie, strooi wat peper en zout en verdeel dit mengsel over de vier vormpjes.
Halveer de tomaatjes en leg dit bovenop het spinaziemengsel.
Strooi hierover de pizzakaas samen met wat peterselie en zet ongeveer 15 tot 20 minuten in de oven totdat ze mooi bruin zijn.
Bron: Pickandjoy.com
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Kwekers Trots maakt gebruik van analytische cookies en vergelijkbare technieken om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Check ons cookiebeleid.