Over Kwekers Trots

De planten van Kwekers Trots zijn niet zomaar planten. Ze zijn gekweekt door vakmensen met passie voor het ambacht, en exclusief verkrijgbaar bij ALDI. Omdat ze direct van de kweker komen, zijn ze altijd vers. Bovendien hebben ze kwaliteitsnorm A1: het hoogste kwaliteitslabel in de sierteelt. Met een plant van Kwekers Trots zit je dus op rozen.

Groene liefde

Onze trotse kwekers voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Dat toetsen we regelmatig. De kwekers hebben ieder een eigen verhaal, maar ze delen dezelfde waarden. Ze telen met respect voor mens en natuur. Duurzaam en met veel liefde. Waar mogelijk worden insecten ingezet voor bescherming van de plant, en hun medewerkers werken onder veilige omstandigheden en voor een eerlijk loon. Want groene vingers moet je koesteren.

Karakter

Dat levert planten op met karakter. Echte persoonlijkheden die sfeer brengen in huis, op je balkon of in de tuin. Er zijn vier types: Zuiver Figuur, Snelle Jongen, Goede Bloeier en Simpel Type. Elk type heeft zijn eigen kenmerken. Zo kun je zelf de plant kiezen die bij je past. Heb je een plantenvriend in huis genomen maar weet je van heg nog steg? Onze professionele verzorgingstips wijzen je de weg.

Onze kwekers

Een betrouwbare producent van duurzaam geteelde, hoogwaardige tuinplanten.

Rick van Woudenberg, Woudenberg Tuinplanten

Er is niks leuker dan mensen die blij onze planten in hun auto laden.

Pieter Wesstein, Green05

Heb jij wel eens echt vers geproefd?

Jan van Heijst, Pick-&-Joy

Kwekers Trots maakt gebruik van analytische cookies en vergelijkbare technieken om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Check ons cookiebeleid.