Pick-&-Joy

Wij zetten goede beestjes in om schadelijke beestjes te bestrijden

Pick-&-Joy
Heb jij wel eens echt vers geproefd? De smaak die je alleen krijgt van groenten die net van de plant komen? Probeer de Pick-&-Joy® plukgroenten en ervaar de wereld van echt vers.

Om de behoefte van eerlijke en gezonde voeding te vervullen hebben wij een prachtige plantenfamilie ontwikkeld die uniek is in de wereld. Plukbare groenten die kleurend aan de plant zitten bij aankoop. Daarmee haal je prachtige verse plukgroenten in huis waar je heerlijk mee kunt koken of lekker van kunt snacken. Bovendien bevat de Pick-&-Joy® familie vitamine A, B, C, D, E tot gezonde stoffen zoals lycopeen. Daarmee bezorgen we je gezonde en bewuste voeding die je verdient.

Het unieke van Pick-&-Joy® is dat je naast een mooie plant ook nog eens een ultieme verservaring in huis haalt. De plukgroenten van Pick-&-Joy® zijn speciaal geselecteerd op sterke rassen in combinatie met een maximale smaak voor u. Bovendien is de plant multifunctioneel en kan hij zowel in de tuin, keuken of vensterbank geplaatst worden. Buiten het feit dat er geweldig mooie eetbare vruchten aan de planten zitten, breng je met deze planten ook sfeer en warmte in huis.
Bij Pick-&-Joy vinden we het ontzettend belangrijk om duurzaam, betrouwbaar en hygiënisch te telen. Op die manier kunnen we realiseren dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van onze eetbare, veilige plukgroenten. Deze zijn herkenbaar door het Pick-&-Joy logo.

Pick-&-Joy wordt op een natuurlijke manier geteeld met behulp van biologische middelen. Zo vindt bijvoorbeeld de bestuiving plaats door middel van hommels. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van biologische gewasbescherming. Dit houdt in dat we ”goede” beestjes inzetten om ”schadelijke” beestjes te bestrijden. Een voorbeeld: luizen willen we niet in onze Pick & Joy producten. We zetten daarom sluipwespen in die op zoek gaan naar luizen. De sluipwesp prikt de luis aan en legt daar een eitje in. Vervolgens komt uit dit eitje een larve en de dode luis blijft over. De larve wordt een sluipwesp, gaat weer op jacht naar een luis en zo is de cirkel weer rond. We hebben op deze manier dus geen enkele chemische gewasbestrijding nodig en zorgen onze beestjes voor een veilig eetbaar product!

Ons streven is om alles verder te optimaliseren en te blijven strijden voor een duurzamere en gezondere wereld. Een grote stap in de goede richting is het certificaat MPS Fruit & Vegetables. Het MPS-Fruit & Vegetables is een certificaat speciaal ontwikkeld voor de groente- en fruitsector. Hierbij ligt de nadruk op duurzaamheid, betrouwbaarheid, hygiëne én transparantie. Deze aspecten werden nog niet eerder in één certificaat gecombineerd. Met het MPS-Fruit & Vegetables certificaat voldoet onze kweker aan de eisen die grootwinkelbedrijven en de detailhandel hebben ten aanzien van veilige, schone en duurzame geteelde producten.

Kwekers Trots maakt gebruik van analytische cookies en vergelijkbare technieken om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Check ons cookiebeleid.